Unieke samenwerking, TeqJob en Alarmgroep Nederland

Veel bedrijven binnen de beveiligingstechniek hebben als het om personeel gaat dezelfde uitdaging, het invullen van vacatures. Het werven en selecteren van nieuwe werknemers is door vergaande specialisatie een specifiek beroep geworden wat je er niet even bij doet. De kennis die TeqJob heeft over de beveiligingstechniek is voor een werving & selectie bureau uniek. Dit is 20 jaar geleden ontstaan toen de oprichter van TeqJob zelf werkzaam was in de beveiligingstechniek als service technicus. Door deze aspecten samen te brengen is er een unieke samenwerking ontstaan tussen TeqJob en meerdere beveiligingsbedrijven binnen de Alarmgroep Nederland (AGN) aangaande de werving & selectie van nieuw personeel.

Alarmgroep Nederland

Specialisatie binnen de beveiligingstechniek

Ook binnen de beveiligingstechniek zien we steeds verdergaande specialisatie. Hierdoor wordt het lastig om exact weer te geven in een vacaturetekst wat de functie exact inhoud. Door met alle technische specialisten eerste in gesprek te gaan en de kennis van de beveiligingsbedrijven waar wij mee samenwerken kunnen wij unieke matches maken. Dit komt de beveiligingsspecialist in onze klanten ten goede. Dus als je opzoek bent naar een nieuwe baan binnen de beveiligingstechniek en jouw vacature kun je niet vinden neem dan direct contact met ons. Dennis Wilmans per mail: dennis@teqjob.com telefonisch: 020-210 1500 of vul het contactformulier in en ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op!

Via TeqJob Beveiligingstechniek ga je altijd rechtstreeks in dienst bij de werkgever!

Sollicitatieprocedure

TeqJob Beveiligingstechniek heeft altijd diverse vacatures in de beveiligingstechniek direct openstaan. Dit betekent dat wij snel kunnen schakelen en altijd een goede match kunnen maken.

Als wij contact met elkaar hebben gehad gaan wij direct aan de slag. Wij zijn altijd transparant in wat wij doen en met welke opdrachtgevers wij jouw gegevens delen. Het eerste contact kan telefonisch of via Skype op een moment dat het jou goed uitkomt, dus ook na werktijd. Tijdens onze kennismaking maken wij direct plannen hoe wij gaan samenwerken en welke stappen wij gaan ondernemen, hierbij blijf jij wel de regie houden. Als dit volgens plan gaat dan zal er een kennismakingsgesprek plaatsvinden bij de werkgever. Afhankelijk van het bedrijf waar je nu mee in gesprek bent zullen wij samen het vervolg van de sollicitatieprocedure vorm geven. Tijdens de sollicitatieprocedure zal ik met alle partijen contact blijven onderhouden om het proces zo soepel als mogelijk te laten verlopen. Ook als je coaching nodig hebt tijdens deze procedure dan kan ik je daar zonder bijkomende kosten mee helpen.

En als dit alles goed verloopt heb jij binnenkort een nieuwe baan!